Mala tvrtka za velike poslove

Naša djelatnost obuhvaća isporuku i ugradnju opreme različite primjene u vodoopskrbi, odvodnji i pročišćavanju voda. Posebno je zadovoljstvo raditi posao sa vodama kao općim dobrom koje, kao što i izreka kaže, nismo naslijedili od svojih predaka već smo ih posudili od svojih potomaka. Prema kategorijama sa ekonomsko gospodarskog područja ubrajamo se u mikro poduzeće, iako se sami osjećamo poprilično velikima jer ipak ove godine tvrtka obilježava 30 godina poslovanja.

Jedno od osnovnih pitanja iz naše okoline je koliko imamo zaposlenih. Ima nas između 10 i 15 zaposlenih, naravno tu je još i popriličan broj vanjskih suradnika, ovisno o veličini projekata na kojima radimo. Znači li manji broj zaposlenih i da tvrtka manje vrijedi?! Ne bih rekla. Mala smo tvrtka koja se trudi svojim radnicima i partnerima pružiti pozitivno radno okruženje i kulturu poslovanja koja spaja sve dionike gospodarskog i društvenog života zajednice. U našem malom timu sve su ruke na palubi, imamo svakodnevnu interakciju sa radnicima i suradnicima te smo zbog toga vrlo pouzdan partner velikim tvrtkama sa kojima surađujemo. U malom timu svi članovi se bore za opstanak , zajedno rade na postizanju ciljeva i slaganju pozitivne slike o poduzeću. Tako je naš mali tim napravio poprilično velikih poslova kojih se ne bi posramile ni neke velike tvrtke.

Uz to što smo mikro poduzeće pripadamo i u kategoriju obiteljskih poduzeća jer smo kao druga generacija iz obitelji preuzeli i nastavili poslovanje. Prema nekim istraživanjima samo 30% obiteljskih poduzeća preživi prijenos poslovanja na drugu generaciju pa prema tome smatramo i da smo tu obavili veliki posao. Mikro poduzeća su posebno osjetljiva kada prolaze proces prijenosa poslovanja jer su usko vezana uz osobnost i stručnost osnivača te smo tako uspješnim prijenosom vlasništva i upravljačke funkcije stvorili preduvjete za održivost poduzeća.

Bilo da ste mikro ili mali , ako radite svoj posao profesionalno i stručno, zapošljavate radnike i činite dobro za svoju zajednicu vaš značaj u gospodarstvu je velik.

Marina Držića 9, Karlovac
Hrvatska/Croatia
Tel: +385 47 645 867
Fax: +385 47 645 868
hamowa@hamowa-hidro-tpk.hr

©2020. HAMOWA-HIDRO Tvornica pumpi Karlovac d.o.o.